Šatulja – darilo ustvarjalnih rokic

Naša “slabovremenska”, jesenska ustvarjalnica se še kar nadaljuje. Po doma izdelanih voščilnicah, prav posebnem pismu Miklavžu in kroglah iz stiroporja, ki že krasilo našo jelko in jih je iz leta v let več, smo se tudi letos lotili šatulj. Naše babi, none, pra none in tete so očitno polne nakita ali vsaj “junk bižuterije”, ker jim kar naprej izdelujemo in podarjamo šatulje.

Pred dvema letoma smo izdelali in podarili lepo okrašene, kartonske šatuljice v obliki srčka. Letos sem med obiskom art trgovine našla velike kartonske škatle, v obliki knjige, v katero bo nona lahko pospravila vsaj delček svojih tekaških medalj in babi cel kup lepih korald, ki si jih je kupila na profesorskih izletih in potovanjih.

Izdelava je preprosta in možnosti so neskončne. Kupili smo bleščeči, samolepilni list in ga prilepili kot podlago. Nanjo smo prilepili praznično dekoracijo. Na rob knjige smo zalepili prosojni, debelejši, svetleči trak. S trakom smo naredili tudi snežno podlago za jelenčka. V notranjosti škatle je prostor za fotografijo, kar naredi darilo še bolj posebno.

Veselo na delo in objavite v komentar še vaše izdelke. Babi in nono, ki to sedaj bereta pa vabimo, da dodata fotografijo že podarjenih srčkov.

P2220664P2220663P2220661P2220660P2220658P2220653P2220655P2220665

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s